www.Conspicuous.eu/actueelnieuws

Over Conspicuous


Maak het verschil binnen 1.8 seconde!


De winkelvloer is nog steeds de ‘the first moment of truth’.  Retailers en leveranciers beseffen dat kennis en focus over het koop- en beslisbedrag van de shopper op en rond de winkelvloer een cruciale bijdrage levert tot groei in omzet en loyaliteit. Maar wat drijft klanten bij een aankoop? En hoe dit te beïnvloeden?

De kunst van shopper marketing is om de shopper die verleid moet worden voor uw product of boodschap het zo gemakkelijk mogelijk te maken binnen 1,8 seconde.

Diverse onderzoeken hebben namelijk uitgewezen dat je als als retailer of leverancier gemiddeld 1,8 seconde de tijd hebt om het oog van de shopper te fixeren op een product of boodschap. De eerste stap om van een shopper een koper te maken.

Vervolgens zal de shopper razendsnel  op basis van de-selectie een besluit nemen wat te  gaan doen. Dit beslis- en aankoopgedrag van de shopper gebeurt voor 95% onbewust. Dit is ook één van de redenen dat 80% van de introducties mislukt omdat retailers en leveranciers hun activeiten met name baseren op conventioneel onderzoek (focus groepen, panels) wat voor 5% het shopper gedrag verklaart.

Conspicuous helpt fabrikanten en retailers inzage te geven over hoe de shopper zich gedraagt en hoe hierop in te spelen. Het gaat erom, om op de juiste plaats, het juiste tijdstip op de juiste wijze een boodschap of product onder de doelgroep shopper onder de aandacht te krijgen.

Door  de shopper in zijn directe koopomgeving centraal te stellen is Conspicuous in staat om te komen met pragmatische oplossingen die gegarandeerd tot betere verkoopcijfers en een hogere winstgevendheid leiden.

conspicuous art frickus

Profiel
Onder leiding van eigenaar Art Frickus helpt Conspicuous retailers en fabrikanten om meer omzet uit de winkelvloer te halen (van onderzoek tot project).

Schaalbaar
Conspicuous is een schaalbare en flexibele organisatie waarbij kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing een grote rol spelen.

Eén aanspreekpunt
Consultants en specialisten worden zorgvuldig geselecteerd, afgestemd op de specifieke behoeften van klanten en projecten. Conspicuous voert de regie en is het aanspreekpunt voor de klant.

Maatwerk
De professionals van Conspicuous leveren op maat gesneden shopper marketing trajecten. Samenwerken staat centraal. Zo haalt u meer uit uw business en uw organisatie.

Conspicuous Centers of Excellence

  • Volledig maatwerk in aanpak en oplossing
  • Netwerk van expertise; Flexibel inzetbare specialisten
  • Unieke specifieke kennis wanneer u daar behoefte aan heeft
  • Jarenlange ervaring in grote shopper marketing trajecten voor aansprekende klanten
  • Zeer effectieve en kosten efficiënte aanpak

Aanpak

  • Luisteren, analyseren, implementeren
  • Visie waarbij de shopper centraal staat
  • Denken en doen

Neem kontakt op met Conspicuous zodra de shopper ter sprake komt:
info at conspicuous.eu

Conspicuous 
Noordhaven 126
4761 DD  Zevenbergen
Telefoon: +31(0)6 53 98 11 24
www.conspicuous.eu

 

%d bloggers liken dit: